ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πολυτραυματίας ο 77χρονος πεζός – Συνεχίζονται οι εξετάσεις

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Πολυτραυματίας ο 77χρονος πεζός – Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις στον 77χρονο πεζό ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του αφού κτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε 25χρονη το μεσημέρι της Κυριακής 19/11.

Του Χρίστου Ζήνωνος Νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, αναφέρει ότι 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο πολυτραυματίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Η κατάσταση της υγείας του μέχρι και τις 16:00 της Κυριακής, δεν έχει γίνει γνωστή αφού εκτός από την περίθαλψη του ηλικιωμένου οι γιατροί βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της ακριβής εκτίμησης των τραυμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός πεζού στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος του Αγ. Αθανασίου Ο ηλικιωμένος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, επιχείρησε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής να διασταυρώσει τον παρακαμπτήριο δρόμο μεταξύ κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε 25χρονη, με κατεύθυνση προς Πάφο παρέσυρε τον άνδρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο 77χρονος Όσον αφορά την νεαρή οδηγό του οχήματος, δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Πάντως, σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν και αναγνώστες στη σελίδα μας, υπήρξε για αρκετή ώρα μετά το τροχαίο αυξημένη τροχαία κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο, λόγω των ερευνών που διενεργούσαν για ώρα τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού. Η τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του νέου σοβαρού τροχαίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top