Δείτε για πρώτη φορά τα δίδυμα κοριτσάκια του Λώρη Λοϊζίδη και της Στυλιάνας Μαραγκού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε για πρώτη φορά τα δίδυμα κοριτσάκια του Λώρη Λοϊζίδη και της Στυλιάνας Μαραγκού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα πρόσωπα των κοριτσιών τους μοιράστηκε στα social media το λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz για πρώτη φορά, με αφορμή την παγκόσμια μέρα προωρότητας.

Η Στυλιάνα Μαραγκού στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μας δείχνει τα κοριτσάκια της πώς είναι σήμερα που μεγάλωσαν, αλλά μας τα δείχνει και στις θερμοκοιτίδες, όταν γεννήθηκαν. Οι φωτογραφίες αγγίζουν την ψυχή κάθε ανθρώπου, αφού όταν τα παιδάκια όταν γεννηθούν πρόωρα μένουν στην εντατική του Μακάρειου νοσοκομείου, κάτι πολύ δύσκολο για κάθε γονιό. Σχετικό άρθρο: Αποκλειστικό: Σπάνια οικογενειακή έξοδος του Λώρη Λοϊζίδη! Με ποιους συναντήθηκε για brunch; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Όπως έγραψε η σύντροφος του Λώρη Λοϊζιδη: "Παγκόσμια ημέρα προωρότητας. Δύναμη και πίστη σε όλους τους γονείς πρόωρων μωρών που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή. Οι μικρές μας ηρωίδες τα κατάφεραν, τα δικά μας μωρά θαύματα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE