ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Προσπάθησε να διαφύγει στα κατεχόμενα ο 57χρονος δράστης – Τον «έδωσε» ο 49χρονος ομοεθνής του

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Προσπάθησε να διαφύγει στα κατεχόμενα ο 57χρονος δράστης – Τον «έδωσε» ο 49χρονος ομοεθνής του

Στα κατεχόμενα προσπάθησε να διαφύγει ο 57χρονος Ρώσος Andrei Ovisiannikov,  δράστης του φόνου του 51χρονου Βούλγαρου Daniel Nikolov, που διαπράχθηκε στις 11/11, στην Λάρνακα. Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται μετά την σύλληψη του 49χρονου Sergey Kiriyanov.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε από πλευράς Αστυνομίας στην δικαστική διαδικασία της Δευτέρας 20/11 για έκδοση της οκταήμερης κράτησης του 57χρονου Andrei Ovisiannikov, ο οποίος παραδέχτηκε την τέλεση του εγκλήματος με θύμα τον Daniel Nikolov στην ισόγεια κατοικία του, επιχείρησε να διαφύγει στα κατεχόμενα και ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαία η oκταήμερη κράτηση του. Το γεγονός ότι ο 57χρονος την τελευταία εβδομάδα ήταν άφαντος και είχε κλειστό το κινητό του, ενισχύει τις ενδείξεις ότι ο ύποπτος είχε πρόθεση να διαφύγει. Ο δεύτερος ύποπτος, Sergey Kiriyanov που κρατείται είδη για την ίδια υπόθεση, φαίνεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση αφού είναι το άτομο που έδωσε το όνομα του Andrei, στην Αστυνομία μετά τη σύλληψη του. Το κουβάρι της υπόθεσης, σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ξεκίνησε να ξετυλίγεται μετά την σύλληψη του 49χρονου Kiriyanov, στα ίχνη του οποίου έφτασαν οι ερευνητές του ΤΑΕ μετά από αξιολόγηση πληροφοριών. Ο 49χρονος, έδωσε στους αστυνομικούς το όνομα του 57χρονου ομοεθνή του και μετά από έρευνες τον εντόπισαν στο διαμέρισμα 33χρονου από την Λιθουανία. Αφού εξακριβώθηκε ότι η Αστυνομία είχε στα χέρια της τον 57χρονο, τότε ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά στους ανακριτές ότι αυτός σκότωσε τον Daniel Nikolov. Ακόμη, όπως αναφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, η Αστυνομία έχει στα χέρια της μεγάλο αριθμό τεκμηρίων τα οποία αξιολογούνται και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Τις ακριβής κινήσεις, τόσο του θύματος όσο και του δράστη αναμένεται να δήξει οπτικό υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από παρακείμενα υποστατικά. Τέλος, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση εναντίων του 57 Ρώσου, αφού εκτός από τον κίνδυνο διαφυγής του, υπάρχει και ο κίνδυνος αλλοίωσης τεκμηρίων και μαρτυριών. Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top