ΕΛΑΜ: «Η μόνη ατόφια αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα είναι του Χρίστου Χρίστου»

ΕΛΑΜ: «Η μόνη ατόφια αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα είναι του Χρίστου Χρίστου»

Η μοναδική γνήσια αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα είναι αυτή του Χρίστου Χρίστου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το εκλογικό του επιτελείο.

Σε ανακοίνωση του το επιτελείο Χρίστου αναφέρει: "Πόλεμος ανακοινώσεων επικρατεί τα τελευταία 24ωρα σε σχέση με την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. ΟΛΟΙ οι κοινοβουλευτικοί υποψήφιοι αποδεδειγμένα υποστηρίζουν την Ομοσπονδία, μηδενός εξαιρουμένου, όσο και αν προσπαθούν σήμερα να το αποκρύψουν για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς. Ξεκάθαρα, μοναδική ατόφια αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα είναι αυτή του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστου Χρίστου".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.