Ερωτήματα θέτει ο ΣΥΚΑΛΑ προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Ερωτήματα θέτει ο ΣΥΚΑΛΑ προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Μια σειρά από ερωτήματα θέτει προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ), με αφορμή δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο που αφορούν απαντήσεις της Κεντρικής Τράπεζας σε ερωτήματα της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών.

Ο ΣΥΚΑΛΑ διερωτάται γιατί κανένας ειδικός διαχειριστής δεν αποδέχεται να υπογράψει τους λογαριασμούς της Λαϊκής και αν μήπως  αυτό γίνεται επειδή αυτοί οι λογαριασμοί δεν αντικατοπτρίζουν σωστή και δίκαιη εικόνα για την Λαϊκή. Άλλο ερώτημα είναι πώς θα περάσει η Λαϊκή σε εκκαθάριση χωρίς εξελεγμένους / εγκεκριμένους / υπογεγραμμένους λογαριασμούς και ποιος εκκαθαριστής θα αναλάβει να εκκαθαρίσει μια εταιρεία / τράπεζα όταν κανείς από τους τρεις ειδικούς διαχειριστές (που διορίστηκαν από την ΚΤΚ) δεν συμφώνησε και δεν υπέγραψε τους λογαριασμούς. Επίσης, διερωτάται ως προς τα δικηγορικά έξοδα αλλά και τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση της διαχείρισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE