Ερωτήματα θέτει ο ΣΥΚΑΛΑ προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Ερωτήματα θέτει ο ΣΥΚΑΛΑ προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Μια σειρά από ερωτήματα θέτει προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ), με αφορμή δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο που αφορούν απαντήσεις της Κεντρικής Τράπεζας σε ερωτήματα της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών.

Ο ΣΥΚΑΛΑ διερωτάται γιατί κανένας ειδικός διαχειριστής δεν αποδέχεται να υπογράψει τους λογαριασμούς της Λαϊκής και αν μήπως  αυτό γίνεται επειδή αυτοί οι λογαριασμοί δεν αντικατοπτρίζουν σωστή και δίκαιη εικόνα για την Λαϊκή. Άλλο ερώτημα είναι πώς θα περάσει η Λαϊκή σε εκκαθάριση χωρίς εξελεγμένους / εγκεκριμένους / υπογεγραμμένους λογαριασμούς και ποιος εκκαθαριστής θα αναλάβει να εκκαθαρίσει μια εταιρεία / τράπεζα όταν κανείς από τους τρεις ειδικούς διαχειριστές (που διορίστηκαν από την ΚΤΚ) δεν συμφώνησε και δεν υπέγραψε τους λογαριασμούς. Επίσης, διερωτάται ως προς τα δικηγορικά έξοδα αλλά και τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση της διαχείρισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE