ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη διαμερίσματος με λεία σεντόνια διπλού κρεβατιού – Πήραν και χρηματοκιβώτιο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη διαμερίσματος με λεία σεντόνια διπλού κρεβατιού – Πήραν και χρηματοκιβώτιο

Διάρρηξη διαμερίσματος γυναίκας από την Αγγλία η οποία διαμένει στον Άγιο Τύχωνα της Λεμεσού καταγγέλθηκε την Τρίτη 21/11.

Συγκεκριμένα κλάπηκε από τα διαμέρισμα ένα μικρό μεταλλικό χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε το ποσό των 3.500 χιλιάδων στερλινών καθώς επίσης και κοσμήματα. Οι δράστες δεν έμειναν ως εκεί αφού αποφάσισαν να κλέψουν ακόμη και τα σεντόνια του διπλού κρεβατιού του διαμερίσματος αξίας 100 ευρώ καθώς και δυο ζεύγη καλύμματα  παπλωμάτων αξίας 60 ευρώ. Οι δράστες παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο αλουμινένια συρόμενη μπαλκονόπορτα, πετυχαίνοντας έτσι είσοδο στο διαμέρισμα. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE