Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας – Εργασίες στη γέφυρα Γυαλιά

Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας – Εργασίες στη γέφυρα Γυαλιά

Κλείνει τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας την Πέμπτη 23/11, λόγω εργασιών επιδιόρθωσης της γέφυρας του ποταμού Γυαλία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Τμήμα Δημοσίων Έργων, την Πέμπτη 22/11, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας  με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσίας, σε τμήμα μήκους περίπου 700 μέτρων του αυτοκινητόδρομου θα είναι κλειστό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5:30 το απόγευμα. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες. Αυτούσια η ανακοίνωση: Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 23/11/2017, μεταξύ των ωρών 10:00 - 17:30, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης της γέφυρας του ποταμού Γυαλιά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε τμήμα μήκους 700μ. περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. «Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές   

Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές  

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα Καρναβάλια και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE