Το 2019 παραδίδεται το πρώτο μέρος των S400 στην Τουρκία

Το 2019 παραδίδεται το πρώτο μέρος των S400 στην Τουρκία

Το 2019 θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του πρώτου S-400, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νουρετίν Τζανικλί στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Προϋπολογισμού της τουρκικής εθνοσυνέλευσης.

«Στο πλαίσιο του συμβολαίου θα προμηθευτούμε δύο συστήματα S-400 από τα οποία το ένα προαιρετικό», είπε και πρόσθεσε ότι το πρώτο σύστημα S-400 προγραμματίζεται να παραδοθεί το 2019. Από ΚΥΠΕ *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE