Άσκηση αεροπυρόσβεσης Κύπρου – Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/11 στη περιοχή Μαχαιρά

Άσκηση αεροπυρόσβεσης Κύπρου – Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/11 στη περιοχή Μαχαιρά

Άσκηση αεροπυρόσβεσης σε συνεργασία με την Ισραηλινή Μονάδα Αεροπυρόσβεσης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 10:30 με 11:00 θα γίνει η υποδοχή των πληρωμάτων στον Αερολιμένα Λάρνακας, στις 11:00 με 12:00 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την άσκηση, στην αίθουσα διαλέξεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Αερολιμένα Λάρνακας, στις 12 με 12:15 τα πληρώματα θα ετοιμαστούν για απογείωση, στις 12:15 με 13:30 θα διεξαχθεί η άσκηση στην περιοχή Μαχαιρά, στις 13:30 – 13:50 θα γίνει απενημέρωση, στις 13:50 με 14:30 θα ακολουθήσει δεξίωση και στις 14:30 με 15:00 θα γίνει αναχώρηση πληρωμάτων. Η Ισραηλινή αποστολή θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Πτητικών Μέσων του Τμήματος Δασών, στον Αερολιμένα Λάρνακας και θα αποτελείται από 4 αεροσκάφη τύπου AIR TRACTOR 802 τα οποία αναμένεται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 10:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect