ΠΑΦΟΣ: Φυλάκιση πέντε χρόνων στο βιαστή της ανήλικης κόρης της συμβίας του

ΠΑΦΟΣ: Φυλάκιση πέντε χρόνων στο βιαστή της ανήλικης κόρης της συμβίας του

Ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων, επέβαλε το Κακουργιοδικείο Πάφου, την Παρασκευή 24/11, στον 46χρονο Βρετανό ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση βιασμού της εντεκάχρονης κόρης της συμβίας του, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 .

Σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία του Κακουργιοδικείου Πάφου, ο Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κρίθηκε ένοχος για υπόθεσής βιασμού της ανήλικης και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων. Οι αποτρόπαιες πράξεις του 46χρονου φαίνεται να έγιναν τον Αύγουστο του 2015 τέσσερις φορές στον σταθμό που διατηρεί. Το κοριτσάκι λύτρωσε εργαζόμενη του ραδιοφωνικού σταθμού, που υποψιάστηκε τι συμβαίνει και ενημέρωσε τους αρμοδίους, ενώ λίγο αργότερα προχώρησε και η μητέρα του κοριτσιού σε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE