Αναφορές για πυροβολισμούς και εκκένωση κεντρικού σταθμού στο Λονδίνο - Αυξημένη η κίνηση εκείνη την ώρα λόγω Black Friday - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναφορές για πυροβολισμούς και εκκένωση κεντρικού σταθμού στο Λονδίνο - Αυξημένη η κίνηση εκείνη την ώρα λόγω Black Friday - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σταθμό Oxford Circus του υπογείου σιδηρόδρομου του Λονδίνου μετά από αναφορές για καπνό.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν εικόνες πανικού, καθώς επιβάτες απομακρύνονταν από τον κεντρικό σταθμό, ο οποίος έχει εκκενωθεί και παραμένει κλειστός. Σημειώνεται ότι στο κέντρο του Λονδίνου και στο συγκεκριμένο σταθμό υπήρχε πολύς κόσμος λόγω και της σημερινής Black Friday. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούντε βρετανικά ΜΜΕ, υπήρξε αναφορά για ένα «περιστατικό», ενώ η αστυνομία απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις. Στο σημείο επικράτησε ο απόλυτος πανικός, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι έτρεχαν να απομακρυνθούν, ενώ άλλοι φώναζαν «βόμβα, βόμβα». Ελάχιστα λεπτά μετά, ωστόσο, επανήλθε η ηρεμία και η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα, «σαν να πρόκειται για τρομοκρατικό περισταστικό», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE