Νεκρός βρέθηκε ο φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο – Πιθανότερο σενάριο η δολοφονία

Νεκρός βρέθηκε ο φοιτητής Νίκος Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο – Πιθανότερο σενάριο η δολοφονία

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με τον 21χρονο αγνοούμενο φοιτητή στην Κάλυμνο, Νίκο Χατζηπαύλου, αφού εντοπίστηκε νεκρός, περίπου 200 μέτρα από το σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του (περιοχή Λαγκά) την περασμένη Κυριακή.

 

Τον άτυχο φοιτητή εντόπισε σε παράπηγμα στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 25/11 ένας 14χρονος, που μάζευε χόρτα στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φοιτητής έχει βαθύ τραύμα στο μέτωπο, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, η σορός του 21χρονου φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορέςπου αποδεικνύουν ότι το παιδί σύρθηκε από τον ή τους δολοφόνους του στα βράχια και αφέθηκε στο σημείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές αρχές και ασθενοφόρο. Παράλληλα γίνονται έρευνες και η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

Ο νεαρός είχε πάει πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένειά του που ζει εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE