Αυτός γύρισε το ρολόϊ…

Αυτός γύρισε το ρολόϊ…

Πάνε περίπου έξι χρόνια από τότε (ήταν Φεβράρης του 2012) που σκόραρε ο Ντόσσα Τζούνιορ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, δίδοντας πελώρια νίκη στην… μετέπειτα πρωταθλήτρια ΑΕΛ. 

Ήταν στην αποστολή του χθεσινού ντέρμπι με την Κυρία, πήγε να συγχαρεί μετά τη λήξη τους συμπαίχτες του για το ότι δεν έχασαν. 

Ο King Kong έχει να λέει, ότι αυτός… γύρισε το ρολόι της ιστορίας, που ήθελε τη Λεμεσιανή ομάδα σπάνια να παίρνει αποτέλεσμα, όταν έπαιζε με την Ανόρθωση στην έδρα της. 

Οι ΑΕΛίστες περιμένουν ότι θα τον δουν -επιτέλους- να ξεκινήσει να κλοτσά μπάλα σε επίσημα ματς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE