Αυτό το είδε κανείς;

Αυτό το είδε κανείς;

O Πράνιτς είναι από τους κορυφαίους της φετινής πορείας της Ανόρθωσης. Ο αριστερός ακραίος της “Κυρίας” πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Στην χθεσινή αναμέτρηση προσπάθησε να βάλει το λιθαράκι του, ήταν κοντά σε άλλη μια ασσίστ όταν έβγαλε συστημένη μπαλιά στον Γκάντσιεφ… προτού ακυρώσει το γκολ ο Α’ βοηθός του αγώνα.

Ωστόσο, στην Ανατολική κερκίδα, υπάρχει σημαία της Κροατίας για χάρη του, όπου αναγράφεται το όνομά του και η πόλη από όπου κατάγεται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.