Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στη Σπάρτη

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στη Σπάρτη

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 26/11 στην εθνική οδό Σπάρτης-Γυθείου, στο ύψος της διασταύρωσης Δαφνίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα ακόμη άτομο, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE