Άνοστο πρώτο μέρος, ξύπνησε στο δεύτερο και πάτησε κορυφή!

Άνοστο πρώτο μέρος, ξύπνησε στο δεύτερο και πάτησε κορυφή!

Σε ένα παιχνίδι που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πάφο για την 13η αγωνιστική οι γηπεδούχοι επικράτησαν με της Πάφου. Άνοστο το πρώτο μέρος που δεν διεκδίκησε ποτέ δάφνες ποιότητας, ανέβηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος όπου σκόραρε όλα τις τα τέρματα και πήρε το σημαντικό τρίποντο και πάτησε κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και σαφώς οι κιτρινοπράσινοι θα προσπαθούσαν να πάρουν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το επέτρεψαν μιας και βγήκαν ψηλά και πίεσαν και δεν άφησαν την ΑΕΚ να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε. Είχαμε πολλά λάθη εκατέρωθεν, καθόλου ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ψηλές μπαλιές από πλευράς ΑΕΚ με αποδέκτη τον Φλοριάν, ανεπιτυχές όμως καθώς δεν δημιούργησε ούτε και μια καλή ευκαιρία παρά μόνο κάποιες καλές προυποθέσεις. Το ίδιο και η Πάφος δεν δημιούργησε κάποια καλή φάση (πέρα από ένα σουτ του Μεχτί) καθώς ανάλωσε περισσότερο την δύναμή της στα αμυντικά καθήκοντα και στην εξουδετέρωση τον ατού της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος η ΑΕΚ προχώρησε σε αλλαγή με το ξεκίνημα. Ο Μουρίγιο πέρασε εκτός με την θέση του να παίρνει ο Τρουγιόλς. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετική, απείλησαν δις με τον Φλοριάν μέσα σε δυο λεπτά και έστειλε το μήνυμα ότι θα ψάξει περισσότερο το γκολ καθώς τα περιθώρια θα στένευαν. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά στο 58′ της αναμέτρησης με τον Φλοριάν να εκμεταλλεύεται λάθος του Γκουλόν και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Έπειτα η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κράτησε με ευκολία μπάλα και ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 71′ με βολίδα του Λαρένα, ενώ ένα λεπτό πριν ο Φλοριάν απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους κιτρινοπράσινους να κρατούν μπάλα και με την Πάφο να μην μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο για να μειώσει. Μια καλή ευκαιρία είχε στο δεύτερο μέρος στο 86′ με τον Ντομίγκεζ να κάνει το γυριστό όμως κανείς δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE