«Βουτιά» της θερμοκρασίας τα βράδια - Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σχεδόν καθημερινά

«Βουτιά»  της θερμοκρασίας τα βράδια - Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σχεδόν καθημερινά

Σχετικά χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Δευτέρα 27/11.

 

Το βράδυ της Κυριακής 26/11, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά και τα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Δευτέρα 27/11, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως µετά το µεσηµέρι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη 28/11, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Τετάρτη 29/11, αναµένονται αρχικά τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ωστόσο σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Τετάρτη µικρή άνοδο, ενώ την Πέµπτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE