ΠΑΦΟΣ: Τον έπιασαν με τα κλεμμένα καλούπια στα χέρια – Χειροπέδες στον 33χρονο

ΠΑΦΟΣ: Τον έπιασαν με τα κλεμμένα καλούπια στα χέρια – Χειροπέδες στον 33χρονο

Ήθελε να καλουπώσει με ξένα καλούπια αλλά η Αστυνομία Πάφου είχε διαφορετική άποψη, αφού μετά από πληροφορία πολίτη, τον έπιασε στα πράσα να κελεύει και του πέρασε χειροπέδες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη της προχώρησαν στη σύλληψη 33χρονου κατοίκου Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής, παράνομης εισόδου σε περιουσία και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η σύλληψη του 33χρονου έγινε μετά από έγκαιρη επέμβαση πολίτη, ο οποίος αφού είδε χθες, γύρω στις 5.30μ.μ., τον 33χρονο να φορτώνει ξύλα καλουπιών από εργοτάξιο στην Πάφο, τον ανέκοψε και κάλεσε την Αστυνομία.
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Ουκρανικό - Ζελένσκι: «Εντός δέκα ημερών» η επισημοποίηση των εγγυήσεων ασφαλείας από τη Δύση

Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου σκοπεύουν να επισημοποιήσουν «εντός δέκα ημερών» τις εγγυήσεις ασφαλείας που θα παρέχουν στην Ουκρανία για να προληφθεί οποιαδήποτε νέα ρωσική επίθεση στη χώρα σε περίπτωση που υπογράψει συμφωνία ειρήνης με τη Μόσχα, δήλωσε στην Ουάσιγκτον ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Alexander Drago).

BEST OF TOTHEMAONLINE