«Βράζουν» για το γκολ της Μπαρτσελόνα που δεν μέτρησε ποτέ (photo)

«Βράζουν» για το γκολ της Μπαρτσελόνα που δεν μέτρησε ποτέ (photo)

Οι καταλανικές εφημερίδες επιτίθενται για το γκολ της Μπαρτσελόνα στο Μεστάγια που δεν μέτρησε ποτέ, χαρακτηρίζοντας το «σκάνδαλο» και τονίζοντας ότι «ούτε αυτό ήταν αρκετό για να λυγίσει την Μπάρτσα».

Το τρομερό σκάνδαλο στο ματς της Μπαρτσελόνα στο Μεστάγια, όταν η μπάλα στο σουτ του Μέσι πέρασε πεντακάθαρα τη γραμμή του τέρματος πριν την απομακρύνει ο τερματοφύλακας της Βαλένθια, Νέο, όπως είναι λογικό αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ισπανία.

Η Μπάρτσα έφυγε αήττητη και από την έδρα της Βαλένθια, παίρνοντας την ισοπαλία με 1-1, ωστόσο ο καταλανικός Τύπος «βράζει» με το εγκληματικό λάθος εις βάρος της Μπαρτσελόνα.

«Ούτε έτσι μπορούν με την Μπαρτσελόνα, διαιτητική κλοπή», γράφει η Sport, η οποία προσθέτει: «Ο διαιτητής και ο βοηθός δεν μέτρησαν ένα καθαρό γκολ του Μέσι όταν η μπάλα πέρασε μισό μέτρο τη γραμμή».

Από τη μεριά της η Mundo Deportivo αναφέρει: «Κι άλλο σκάνδαλο. Δέκα μήνες μετά το λάθος του Βιγιαμαρίν δεν μέτρησαν ένα πεντακάθαρο γκολ του Μέσι».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE