ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και το τρίποντο (γράφημα ενδεκάδας)

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και το τρίποντο (γράφημα ενδεκάδας)

Λογικά θα μπει δυνατά για να «πατήσει» τον Εθνικό ο Απόλλωνας στον σημερινό αγώνα στο Τσίρειο. Αυτό συνηθίζουν να κάνουν οι κυανόλευκοι σε παιχνίδια απέναντι σε ομάδα της κάτω ζώνης.

Λείπουν ο τραυματίας Μάγκλιτσα και ο τιμωρημένος Άλαν.

Για τον κορυφή της επίθεσης, πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει τον Ζελάγια, αλλά δεν αποκλείεται να επιλέξει τον Σκέμπρι.

Τον «σεληνιασμένο» Γιάκολις, λογικά θα τον τοποθετήσει στο δεξί φτερό. Για την αριστερή πτέρυγα, αν δεν είναι ο Σκέμπρι, υποψήφιοι είναι οι Παπουλής και Σαρδινέρο.

Στον άξονα, δεν αποκλείεται να… ξεκουράσει τον πολύ βαρυφορτωμένο Σακέτι. Ξεκινώντας την τριάδα Άλεφ, Άλεξ Ντα Σίλβα και Μαρτίνες.

Στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Ζοάο Πέδρο, αριστερά μάλλον Βασιλείου και όχι Ζάντερ. Στο κέντρο αν σπάσει το δίδυμο Ρομπέρζ, Γιούστε για να μπει ο Πιτσιάν, μάλλον τον Ισπανό θα αφήσει έξω. Ο Γάλλος Ρομπέρζ είναι ηγετική φυσιογνωμία, όταν είναι διαθέσιμος, δύσκολα θα μένει έξω. Στο τέρμα θα είναι ο Βάλε.

Εκτιμούμε ότι θα πάνε κάτι παραπάνω από 2,5 χιλιάδες υποστηρικτές των κυανολεύκων σήμερα το βράδυ στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου. Στα παιχνίδια που θα γίνονται Σαββατοκύριακο εντός έδρας και με πιο δυνατούς αντιπάλους, αναμένεται να μαζεύονται περισσότεροι, τώρα που ουσιαστικά έσβησαν τα ευρωπαικά φώτα. Θυμίζουμε ότι έχουν να δώσουν ακόμα ένα παιχνίδι στο ΓΣΠ με την Έβερτον στις 7 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top