Μειώθηκαν οι ολικές πωλήσεις και τα αποθέματα πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο

Μειώθηκαν οι ολικές πωλήσεις και τα αποθέματα πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά τον μήνα Οκτώβριο σημείωσαν πτώση 2,9% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, ανακοίνωσε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, μείωση σημειώθηκε στις προμήθειες πετρελαίου σε πλοία και σε αεροπλάνα, καθώς και στις πωλήσεις βαρέος μαζούτ, βενζίνης και πετρελαίου κίνησης.

Αντίθετα, άνοδος παρατηρήθηκε στις πωλήσεις καθαρού και ακάθαρτου πετρελαίου, υγραερίου, ελαφρού μαζούτ και ασφάλτου.

Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα μειώθηκαν κατά 11,7% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2017, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν άνοδο 3,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.