Η ευκαιρία και οι παγίδες…

Η ευκαιρία και οι παγίδες…

Η Ανόρθωση θέλει να αφήσει πίσω της, όσο είναι νωρίς το παιχνίδι με την ΑΕΛ και να κοιτάξει την συνέχεια με Νέα Σαλαμίνα και Αλκή.

Η «Κυρία» έχει μπροστά της δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και καλείται να το εκμεταλλευτεί για να επιστρέψει πίσω στα θετικά αποτελέσματα.

Τα ονόματα των αντιπάλων της αλλά και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται καθιστούν την Ανόρθωση φαβορί, όμως είναι παιχνίδια τα οποία κρύβουν παγίδες.  Άλλωστε η ομάδα του Ρόνι Λέβι στον πρώτο γύρο έχασε βαθμούς από Νέα Σαλαμίνα και δυσκολεύτηκε αρκετά από Αλκή.

Η «Κυρία» καλείται να δει τα επόμενα δυο ματς σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2 στα 2 κι αν την ευνοήσουν και τα αποτελέσματα της ΑΕΚ, γιατί όχι να μην ανεβεί και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE