ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αντίδραση γα τη διαιτησία και η περίπτωση Λαβόρδε που «καίει»

Η αντίδραση γα τη διαιτησία και η περίπτωση Λαβόρδε που «καίει»

Κάθε άλλο παρά με σταυρωμένα τα χέρια θα μείνει η διοίκηση της Ανόρθωσης στο θέμα της διαιτησίας. Τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ έχουν προκαλέσει αναστάτωση στον σύλλογο και στον κόσμο, μιας και υπάρχει η άποψη ότι ο διαιτητής έκανε πολλά και σοβαρά λάθη εις βάρος της «Κυρίας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση Παντελή εκφράζει ανησυχία και προβληματισμούς για τη διαιτησία και τους ορισμούς που γίνονται. Παλιότερα λέχθηκε ότι θα παίρνονταν κάποια μέτρα αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να έχει βγει κάτι, αν και εφόσον όντως έγιναν κάποιες ενέργειες.

Το να καταγγελθεί η διαιτησία δεν φαίνεται να είναι αποδοτικό μέτρο και γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση δεν το έχει στο μυαλό της. Στόχος είναι να γίνουν νέα διαβήματα στους αρμόδιους φορείς για να συζητηθούν κάποιοι προβληματισμοί της διοίκησης περί διαιτησίας.

Τι γίνεται με Λαβόρδε…
Μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται ότι το όνομα του Ρικάρδο Λαβόρδε θα «παίζει» σχεδόν καθημερινά στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης. ο κόσμος τον θέλει σαν τρελός πίσω, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί κάτι τέτοιο. Στην Κρασνοντάρ δεν είναι μέσα στις επιλογές του προπονητή του και αυτό ανοίγει την όρεξη σε όλους.

Οικονομικά είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και μόνο αν ο ίδιος ρίξει τις απαιτήσεις του σημαντικά θα μπορέσει η Ανόρθωση μα αρχίσει ουσιαστικές συζητήσεις.

Σκέφτεται το κύπελλο…
Στην Ανόρθωση επικεντρώνονται στο παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με την Ξυλοτύμπου εκτός έδρας. Αγωνιστικά εκτός αναμένεται να μείνουν και πάλι οι Σισέ και Μπανταλόφσκι οι οποίοι λογικά θα προλάβουν το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Νέα Σαλαμίνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top