Όλοι μέσα… και χαμόγελα για Λέβι

Όλοι μέσα… και χαμόγελα για Λέβι

Ο Ρόνι Λέβι με ικανοποίηση παρατήρησε τον Σεκού Σισέ να προπονείται να κανονικά στη προπόνηση της Δεύτερας (27/11). Η επίσημη ενημέρωση της Ανόρθωσης αναφέρει πως όλοι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία που ξεκίνησε γρήγορα, είναι για το παιχνίδι με την Ξυλοτύμπου την Τετάρτη (29/11) για το κύπελλο. Κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, θυμίζουμε πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Καμαρά και Πράνιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE