Η περιπέτεια πέρασε, και επέστρεψε στην αποστολή!

Η περιπέτεια πέρασε, και επέστρεψε στην αποστολή!

Ο Μιγκέλ Μπεντόγια επανέρχεται σε αποστολή του Απόλλωνα Λεμεσού, ύστερα από την περιπέτεια που πέρασε. Η λοιμώδης μονοπυρήνωση που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές Απριλίου, τον άφησε, και πλέον ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Η ασθένεια του φιλιού είναι ένα κλινικό σύνδρομο που προκαλείται από τον ιό Epstein-Barr (EBV), και μεταδίδεται με το σάλιο, μέσω μολυσμένων αντικειμένων όπως ποτηριών, μαχαιροπίρουνων ή οδοντοβουρτσών. Ευτυχώς όλα ανήκουν στο παρελθόν, και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο «οπλοστάσιο» του Σωφρόνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE