«Πονοκέφαλος» για Σφαιρόπουλο, ξεκαθαρίζει του Σπανούλη

«Πονοκέφαλος» για Σφαιρόπουλο, ξεκαθαρίζει του Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει… στροφές ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια (30/11, 21:30), με τη συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Σε ρυθμούς… Βαλένθια κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για την εκτός έδρας… αποστολή απέναντι στην ισπανική ομάδα, για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκττς του προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς για μία ακόμα ημέρα. Ο Δημήτρης Αγραβάνης συνέχισε την αποθεραπεία του, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (27/11), ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τρίτης (28/11), για το αν θα αγωνιστεί κόντρα στην Βαλένθια ή όχι. Κι όλα αυτά με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να παραμένει εκτός προπονήσεων για τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE