Δυνατό «κομπλιμέντο» για Απόλλωνα!

Δυνατό «κομπλιμέντο» για Απόλλωνα!

Μια από τις ατάκες του προπονητή του Εθνικού, Τσιχράντζε μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν: «They are a bless for our league»! 

Η συγκεκριμένη πρόταση στα ελληνικά μεταφράζεται: “Είναι ευλογία για το πρωτάθλημα η ομάδα του Απόλλωνα”, προφανώς επηρεασμένος από την… επιθετική εικόνα που είχαν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού στο ψεσινό παιχνίδι στο Τσίρειο. 

Επειδή είναι ξένος και μόλις για δυο-τρεις εβδομάδες στην Κύπρο, ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε εντελώς αυθόρμητα. 

Για όσους δεν είδαν το ματς στη Λεμεσό, ο Απόλλωνας είχε συνολικά 26 τελικές προσπάθειες, έναντι καμίας της ομάδας του Εθνικού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.