ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ: Αναφορά για ανατροπή αυτοκινήτου στα Λύμπια – Πέντε τροχαία σε 30 λεπτά

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ: Αναφορά για ανατροπή αυτοκινήτου στα Λύμπια – Πέντε τροχαία σε 30 λεπτά

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο, αφού μέσα σε διάστημα περίπου 30 λεπτών ενημερώθηκε η Αστυνομία προκειμένου να επιληφθεί για πέντε τροχαία ατυχήματα. Κατάσταση που πιθανότατα έχει να κάνει και με τις βροχοπτώσεις (βλ. κατάσταση οδοστρώματος).

 

Δυο ατυχήματα έχουν σημειωθεί στο ύψος του Κόρνου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Ένα με κατεύθυνση την Λεμεσό και ένα με κατεύθυνση την Λεμεσό.

Ακόμη ένα ατύχημα αναφέρθηκε στην Αθηένου (προς Λάρνακα). Ένα αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Αναφορά από πολίτη για σοβαρό τροχαίο υπάρχει στα Λύμπια. Ένα όχημα φέρεται να ανατράπηκε, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε άτομο στην Αστυνομία.

Ακόμη, στον δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας άλλο αυτοκίνητο ενεπλάκη σε ατύχημα, χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι βροχές είναι καταρρακτώδεις και οι περιφερειακοί αστυνομικοί σταθμοί είναι στο πόδι διαρκώς.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει: 

"Εξαιρετικά προσεχτικοί προτρέπονται να είναι οι οδηγοί που κινούνται στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας - Λεμεσού και Λευκωσίας - Λάρνακας, λόγω των βροχών.

Σύμφωνα με τις αναφορές που λαμβάνουμε, σε ορισμένα σημεία του οδοστρώματος των δύο δρόμων, έχει συσσωρευθεί ποσότητα νερού, γεγονός που καθιστά τους δρόμους επικίνδυνους. Επίσης, λόγω των βροχών, στις περιοχές των δύο δρόμων, κυρίως στην περιοχή Κόσιης και στην περιοχή Κόρνου, η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE