ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΠΕΓΕΙΑΣ: Το ποσό που απέσπασαν οι δράστες – Έδρασαν και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΠΕΓΕΙΑΣ: Το ποσό που απέσπασαν οι δράστες – Έδρασαν και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Σύνδεση με προηγούμενες ληστείες ΣΠΕ που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες βλέπουν οι ερευνητές του ΤΑΕ Πάφου, σε σχέση με τη ληστεία που διαπράχθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Τρίτης 28/11 στη ΣΠΕ Πέγειας με λεία γύρω στις 20.000 χιλιάδες ευρώ.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρμόδια αστυνομική πηγή, μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε ότι η ληστές, που έφυγαν με ποσό περίπου 20.000 ευρώ, έδρασαν με πανομοιότυπο τρόπο με τις τελευταίες ληστείες σε ΣΠΕ τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, ο ληστής κρατούσε στρατιωτικό τυφέκιο G3 ενώ μιλούσε ελληνικά και συγκεκριμένα χρησιμοποίησε κυπριακή διάλεκτο, γεγονός που αφήνει στοιχεία για την καταγωγή του, ενώ τον περίμενε και δεύτερος συνεργάτης στο όχημα διαφυγής.

 Ακόμη, ο δράστης για να εισέλθει στο κτήριο της ΣΠΕ Πέγειας έσπασε την πόρτα ασφαλείας.

Κατά τη ληστεία δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE