Ο Λιάγκας με μαυρισμένο μάτι και μώλωπες – Ποιος τον έσπασε στο ξύλο; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λιάγκας με μαυρισμένο μάτι και μώλωπες – Ποιος τον έσπασε στο ξύλο; -   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς για τον παρουσιαστή ανάμεσα στα σχόλια ένας follower του έγραψε: «Να αγιάσει το χέρι του, σε όποιον το έκανε».

Με τους haters που έχει ο Γιώργος Λιάγκας, δεν ξέρουμε πραγματικά τι να υποθέσουμε…

Ο παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με μαυρισμένο μάτι και μώλωπες σημειώνοντας στη λεζάντα:

«Συμβαίνουν κι αυτά καμιά φορά!».

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί ο παρουσιαστής εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι και τσιρότο στο μέτωπο και αναρωτιόμαστε αν όλο αυτό έχει να κάνει με τον σημερινό καλεσμένο στο Late Night που είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Πάντως, ανάμεσα στα σχόλια των followers του διαβάσαμε και κάποια που έλεγαν «Να αγιάσει το χέρι του, σε όποιον το έκανε».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE