LIFESTYLE

Ο Παντελής Παναγιώτου επιβεβαιώνει την απόλυσή του από το TvOne - «Πρέπει... να πάψει να διαιωνίζεται το ψέμα και η υποκρισία!»

Ο Παντελής Παναγιώτου επιβεβαιώνει την απόλυσή του από το TvOne - «Πρέπει... να πάψει να διαιωνίζεται το ψέμα και η υποκρισία!»

Ο πανελίστας της εκπομπής της Ευριπίδου «Όλα Για Σένα» λύνει την σιωπή του και η αλήθεια για την απόλυσή του βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στην ανάρτησή του την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου γράφει: «Είναι η στιγμή που κάπου εδώ θα πρέπει να πω δυο λόγια ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια και επιτέλους να πάψει να διαιωνίζεται το ψέμα και η υποκρισία!

Με την παρούσα ανάρτησή μου θα ήθελα να επιβεβαιώσω τα δημοσιεύματα αναφορικά με την απομάκρυνση μου από την ομάδα της εκπομπής «Ολα Για Σένα» στο TvOne.

Ωστόσο, ο επαγγελματισμός και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να αποχωρήσω πριν από την καθορισμένη ημερομηνία έτσι όπως μου ανακοινώθηκε, δηλαδή μέχρι και την τελευταία ημέρα του Νοέμβρη.

Σχετικό άρθρο: Εμφανίστηκε... απολυμένος στην εκπομπή - "Είμαι ακόμα εδώ" - Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του από το "Όλα για Σένα" - VIDEO

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και συνάδελφους για την αμέριστη συμπαράσταση και τον σεβασμό που έδειξαν προς το άτομο μου!

Είμαι σίγουρος ότι τα πούμε κάπου εκεί έξω σύντομα!»

Με αυτά τα ο Παντελής Παναγιώτου επιβεβαιώσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, "Όλα Για Σένα".

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ»- Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το Παγκύπριο: - «Προσποιούμουν τον νεκρό»- Το προφητικό όνειρο για το μακελειό -

Θα μας «κάψει» ο καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται μικρή πτώση

Τρομακτικό ατύχημα για τον Βασίλη Τερλέγκα: Γλίστρησε και έπεσε από τη σκηνή - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Εκφράζει ικανοποίηση για την συμφωνία με τις ΗΠΑ - «Αναμένεται να επιφέρει πολλαπλά και πολυεπίπεδα οφέλη»

ΠτΔ: Εκφράζει ικανοποίηση για την συμφωνία με τις ΗΠΑ - «Αναμένεται να επιφέρει πολλαπλά και πολυεπίπεδα οφέλη»

Την ικανοποίηση του για την συμφωνία θεσμοθέτησης Στρατηγικού Διαλόγου Κύπρου – ΗΠΑ εξέφρασε, με γραπτή δήλωση του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top