Με μαγιό θα περάσει τα Χριστούγεννα η πασίγνωστη Κύπρια! Πού θα πάει; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μαγιό θα περάσει τα Χριστούγεννα η πασίγνωστη Κύπρια! Πού θα πάει; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δεκέμβρης δεν έχει ακόμα μπει, αλλά η συμπατριώτισσά μας δεν μπορεί να κρύψει την ανυπομονησία της, μιας και τα Χριστούγεννα του 2017 αποφάσισε να πρωτοτυπήσει.

Ο λόγος για την Μαριάνατα Πιερίδη, η οποία φέτος θα ζήσει πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα, με μαγιό, ηλιοθεραπεία και μακροβούτια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια τα Χριστούγεννα δεν θα τα περάσει ούτε στην Ελλάδα, ούτε και στην Κύπρο, αλλά στο μακρινό Μεξικό.

Η ανυπομονησία της είναι τόσο μεγάλη που δεν άντεξε και μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram την επιθυμία της να κοντέψουν οι μέρες για να αρχίσει να τις μετρά αντίστροφα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE