ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομάδα παρακαλά το… Pornhub για να γίνει χορηγός! (pics)

Ομάδα παρακαλά το… Pornhub για να γίνει χορηγός! (pics)

Μήνυμα στην γνωστή ερωτική ιστοσελίδα Pornhub, προκειμένου να γίνει χορηγός σε ομάδα ράγκμπι, έστειλε ένα μέλος αυτής.

Η ερωτική ιστοσελίδα Pornhub είναι μια ερωτική ιστοσελίδα η οποία έχει εξελιχτεί, σε μεγάλο brandname, το οποίο εκτός από τα ερωτικά βίντεο που ανεβάζει για να ικανοποιεί τόσο τον αντρικό όσο και τον γυναικείο πληθυσμό, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του.

Είναι σπόνσορας σε ομάδες extreme sports, δημιουργεί βίντεο για άτομα με μειωμένη ορατότητα, ενώ πριν από μερικές μέρες προχώρησε στο άνοιγμα του πρώτου του καταστήματος.

Ωστόσο, έχει στα χέρια του μια ακόμα πρόταση, για να επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Στο sections του σάιτ υπάρχει η κατηγορία feedback, όπου οι χρήστες του σάιτ καταθέτουν τις προτάσεις τους σχετικά με τις βελτιώσεις που θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν, αλλά και μερικά ακόμα αιτήματα που συγκεντρώνουν ψήφους.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έκανε την εμφάνιση του ένα αίτημα, που έγινε viral καθότι προέρχεται από μια ομάδα ράγκμπι, η οποία ζητά από το εν λόγω σάιτ να γίνει χορηγός της προκειμένου αυτή να συμμετάσχει Small College National Championship.

«Γεια σου, είμαι μέλος μίας ομάδας ράγκμπι στην Φλόριντα και ψάχνουμε απεγνωσμένα για σπόνσορες. Σκεφτήκαμε οτι το Pornhub θα ήταν μία καλή επιλογή από τη στιγμή που όλη η ομάδα το χρησιμοποιεί συχνά», ανέφερε χαρακτηριστικά το εν λόγω μήνυμα.

Σύμφωνα με το έγγραφο το οποίο εστάλη, οι χορηγίες είναι τεσσάρων κατηγοριών . Από 100 μέχρι 249 δολάρια, από 250 μέχρι μέχρι 499, από 500 μέχρι 750 δολάρια και από 750 μέχρι 1000 δολάρια.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

• Επεισοδιακή σύλληψη 35χρονου: Προσπάθησε να διαφύγει πεζός - Εγκατέλειψε το όχημα του

• Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε τι ήταν τελικά ο… «Μυστικός Δείπνος»

• «Tourists go home»: Ολοένα και μεγαλώνει το κίνημα του αντιτουρισμού - Επηρεάζεται η Κύπρος;

• Καλοκαίρι: Tips για να μην ξεφύγουμε με το φαγητό στις διακοπές – Ο μπουφές, το αλκοόλ και οι…Ιταλοί» - Ειδικός στο «T»

• Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Οι επίσημες φωτογραφίες από την τρυφερή φωτογράφιση με την κόρη τους



Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Απόπειρα φόνου: Πέρασαν χειροπέδες στον 32χρονο δράστη - Στην κατοχή του μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Χειροπέδες σε 32χρονο πέρασε την Κυριακή η Αστυνομία, ως ύποπτου για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε εναντίον δυο προσώπων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top