ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε μεγάλη «κολύμπα» μεταμορφώθηκε η πόλη- Ξεχείλισαν οι δρόμοι από τις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε μεγάλη «κολύμπα» μεταμορφώθηκε η πόλη- Ξεχείλισαν οι δρόμοι από τις βροχές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η βροχόπτωση ήταν έντονη, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρες (Τρίτη 28/11), με αποτέλεσμα αρκετοί δρόμοι να πλημμυρίσουν, λόγω τις ανεπάρκειας που υπάρχει στις υποδομές των δρόμων.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Λάρνακα, στην οποία όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου που οι βροχόπτωση ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες σε όλο σχεδόν το νησί, οι δρόμοι της συγκεκριμένης πόλης κατάντησαν να μοιάζουν με ποταμό.

Το όλο σκηνικό βέβαια, δεν είναι πρωτόγνωρο αφού προκλήθηκε από το διαχρονικό πρόβλημα που υπάρχει, της ανεπάρκειας δηλαδή των υποδομών στους δρόμους, για πρόληψη φυσικών καταστροφών.

 

Ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν αφορά μόνο την πόλη της Λάρνακας, αλλά αρκετές περιοχές της Κύπρου.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανεπανόρθωτη ζημιά σε Χαρτσιώτη και Αρναούτη - Ζητούν την παραίτηση Υπουργού

Ανεπανόρθωτη ζημιά σε Χαρτσιώτη και Αρναούτη - Ζητούν την παραίτηση Υπουργού

Μετά την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα, το ΑΚΕΛ ξεσπάθωσε και ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης.