Έτσι έφυγε από την ΑΕΛ ο Νεοφύτου!

Έτσι έφυγε από την ΑΕΛ ο Νεοφύτου!

Ο Μάριος Νεοφύτου, είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Σούπερ ΣΠΟΡ ΦΜ 104.0 ΟΛΑ ΜΑΛΕ και μίλησε για τον τρόπο που έφυγε από την ΑΕΛ:

«Η μεταγραφή στοίχησε 387 χιλιάδες και… 50 σεντ(γέλια). Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα να φύγω από την ΑΕΛ, έγινε ντόρος όταν θα έφευγα. Είχα καλές σχέσεις με τον πρόεδρο και όταν τον συνάντησα του είπα πως δεν είχα πρόβλημα να μείνω. Αυτός μου αποκρίθηκε ότι δε θα φύγω. Μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω στην Ανόρθωση για να κλείσει η μεταγραφή. Εκείνη την ώρα τα έχασα. Η Ανόρθωση έδωσε τις εγγυητικές και όλα πήραν το δρόμο τους. Πήγα στον κ. Κίκη, έκανα συμβόλαιο 5 χρόνια και ανανέωσα στον 4ο για άλλα δύο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE