ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα λαβράκια της Βουλγαρίας και στο βάθος το ντέρμπι με ΑΕΚ!

Τα λαβράκια της Βουλγαρίας και στο βάθος το ντέρμπι με ΑΕΚ!

Όπως σας γνωστοποιήσαμε πριν ο προπονητής της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Μάκη Παπαϊωάννου πραγματοποίησαν ταξίδι στη Βουλγαρία για να παρακολουθήσουν τοπικά παιχνίδια.

Πολύ πιθανό το ταξίδι αυτό να αφορά μεταγραφικούς στόχους και έτσι όλοι αναμένουν να δουν τι λαβράκια θα «ψαρέψουν» οι δυο άνθρωποι του τριφυλλιού στη Βουλγαρία. Οι φίλοι των πράσινων σίγουρα θέλουν να βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας και αναμένουν και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να ενισχυθεί η ομάδα πιο ουσιαστικά. Εννοείται πως δεν μπορούν οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου να κάνουν θαύματα όμως μπορούν να βελτιώσουν την υφιστάμενη εικόνα της Ομόνοιας.

Και κάπου στο βάθος για την ομάδα υπάρχει ντέρμπι καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (4/12) η Ομόνοια θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ μέσα στην Αρένα. Το ματς του πρώτου γύρου όπου το τριφύλλι κέρδισε με 5-2 δεν λέει τίποτα σε κανέναν στο πράσινο οικοδόμημα, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και όλοι ξέρουν πως θα γίνει υπό άλλες συνθήκες. Η Ομόνοια όμως είναι μεγάλη ομάδα, έχει σε κάθε παιχνίδι ως αυτονόητο στόχο την κατάκτηση των τριων πόντων της νίκης και με αυτό το σκεπτικό θα πάει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top