ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΦΟΥ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 21χρονος – Είχε ακλόνητο άλλοθι

ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΦΟΥ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 21χρονος – Είχε ακλόνητο άλλοθι

Ελεύθερος αφέθηκε ο  21χρονος από την Πάφο, ο οποίος είχε συλληφθεί για τη ληστεία στη ΣΠΕ Πέγειας, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του. Το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ μετέδωσε επίσης ότι ο 21χρονος προέβαλε ακλόνητο άλλοθι.

Ο 21χρονος είχε συλληφθεί χθες στη 01:35 μ.μ.στην επαρχία Πάφου για τη ληστεία που διαπράχθηκε γύρω στις 08:25 το πρωί στη ΣΠΕ Πέγειας για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση. Η Αστυνομία αναζητά δύο πρόσωπα και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διάπραξη της ληστείας.

Την Τρίτη 28/11 το πρωί πρόσωπο που έφερε κουκούλα εισήλθε στο υποκατάστημα της ΣΠΕ Πέγειας, και υπό την απειλή στρατιωτικού πυροβόλου όπλου, έκλεψε χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Ο δράστης σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία εγκατέλειψε τη σκηνή με αυτοκίνητο μάρκας Honda, μοντέλο Logo, χρώματος γκρίζου, χωρίς πινακίδες εγγραφής, το οποίο οδηγούσε άλλο πρόσωπο, που τον περίμενε έξω από τη ΣΠΕ.

ToThemaOnline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE