ΚΥΠΡΟΣ: Πατέρας δυο παιδιών επιτέθηκε άσεμνα σε εννιάχρονο κορίτσι – Τον έστειλε στη φυλακή η δικαστής

ΚΥΠΡΟΣ: Πατέρας δυο παιδιών επιτέθηκε άσεμνα σε εννιάχρονο κορίτσι – Τον έστειλε στη φυλακή η δικαστής

Σε 18 μήνες φυλάκιση, καταδικάστηκε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, 32χρονο Πολωνό για άσεμνη επίθεση σε ένα εννιάχρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο 32χρονος πατέρας δυο παιδιών αρνήθηκε ενοχή.

Σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών για να προστατευτεί η ανήλικη έδωσε την κατάθεση της η οποία κρίθηκε αξιόπιστη.

Η δικαστής Σοφία Κλεόπα Χατζηκύριακου, έκρινε ένοχο τον 32χρονο με τον δικηγόρο του την Τρίτη 28/11 να αγορεύει για μετριασμό της ποινής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE