Οι παρουσίες της 13ης αγωνιστικής που «κολάζουν (PHOTOS)

Οι παρουσίες της 13ης αγωνιστικής που «κολάζουν (PHOTOS)

Φτάσαμε αισίως στην ολοκλήρωση του πρώτου μισού της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματός μας και πλέον έχουμε σχηματίσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το κάθετι που αφορά το ποδόσφαιρό μας.

Πιστοί στο ραντεβού μας και αυτή την αγωνιστική (την 13η συγκεκριμένα) θα σας παραθέσουμε πιο κάτω τις αιθέριες υπάρξεις που έδωσαν το παρών τους το αγωνιστικό τριήμερο που μας πέρασε (25-26-27) στις κερκίδες των γηπέδων μας. Για να μην γινόμασται γραφικοί και να τα λέμε συνεχώς πως οι παρουσίες αυτές προσδίδουν άλλο χρώμα και άλλο αέρα στα γήπεδά μας θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.

Ευελπιστούμε πως θα καταφέρεται… (ναι αυτοί που καταλάβατε) να δείτε το πιο κάτω φωτορεπορτάζ χωρίς οποιαδήποτε παρεμβολή από άλλο άτομο. Καλή θέαση!

Ανόρθωση-ΑΕΛ

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Λευκωσίας

ΑΡΗΣ-Ερμής

ΑΕΚ-Πάφος

Δόξα-Ομόνοια

Νέα Σαλαμίνα-Αλκή

Απόλλωνας-Εθνικός

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE