To comeback της Κύπριας επώνυμης μετά την γέννηση του γιου της! Τι ετοιμάζει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

To comeback της Κύπριας επώνυμης μετά την γέννηση του γιου της! Τι ετοιμάζει; -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις 6 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι. Σχεδόν τρεις μήνες μετά επιστρέφει και αναμένεται να μας εντυπωσίασε με το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Ο λόγος για την Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία έμεινε έγκυος και γέννησε υπό άκρα μυστικότητα κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τόσο την εγκυμοσύνη της, όσο και τον ερχομό του γιου της.

Ύστερα από πολύμηνη αποχή στα social media, η Δέσποινα, την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram το comeback της στη δουλειά.

Το νέο της τραγούδι φέρει τον τίτλο «Όπου μας πάει η καρδιά» και σύμφωνα με την ανάρτηση της Κύπριας τραγουδίστριας η μουσική είναι του Τάκη Μπουγά και οι στίχους του ταλαντούχου Σταύρου Σταύρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE