ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Μυστήριο με την βόμβα σε παλιό αυτοκίνητο του Χατζησάββα – TNT με πυροκροτητή

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Μυστήριο με την βόμβα σε παλιό αυτοκίνητο του Χατζησάββα – TNT με πυροκροτητή

Μυστήριο για την ώρα επικρατεί γύρω από την υπόθεση τοποθέτησης βόμβας σε παλιό αυτοκίνητο του δολοφονηθέντος Κυριάκου Χατζησάββα. Ο τελευταίος ως γνωστόν δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι (22/10) στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Αγία Νάπα.

Του Φάνη Μακρίδη

Το μυστήριο έγκειται στο εξής απλό γεγονός: Το αυτοκίνητο ήταν παλιό και δεν χρησιμοποιείτο από τον 47χρονο. Το είχε εντοπίσει ο αδερφός του μετά το θάνατο του σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Αν λοιπόν επεδίωκε κάποιος να βγάλει από την μέση τον Χατζησάββα, η τοποθέτηση βόμβας σε ένα όχημα που δεν χρησιμοποιούσε ο τελευταίος, δεν είχε κάποια λογική.

Οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, προσπαθούν να βρουν απαντήσεις. Ίσως το έργο τους να υποβοηθηθεί από τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που θα γίνουν στον εκρηκτικό μηχανισμό.

Να σημειωθεί ότι η εκρηκτική ύλη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήταν TNT, ενώ ο πυροκροτητής ήταν τέτοιου τύπου ώστε να πυροδοτείται με τηλεχειριστήριο. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στον δεξή μπροστινό τροχό.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο βρισκόταν σε συνεργείο στην Ξυλοφάγου για επιδιόρθωση, μετά από διευθετήσεις που είχε κάνει ο αδερφός του θύματος της δολοφονικής ενέργειας (όπως σημειώσαμε το εντόπισε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας μετά τον θάνατο του αδερφού του). Τον εκρηκτικό μηχανισμό εντόπισε μηχανικός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top