ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ζήσουν και χωρίς αυτόν…

Να ζήσουν και χωρίς αυτόν…

Η Ομόνοια στα επόμενα παιχνίδια της θα χάσει τον Ματ Ντάρμπισαιρ, καθώς ο Άγγλος επιθετικός τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να απουσιάζει για κάποιο χρονικό διάστημα (οι ενδείξεις λένε 3-4 βδομάδες).

Στο «τριφύλλι» θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ζήσουν και χωρίς τον Άγγλο στράικερ, με τον Πάμπο Χριστοδούλου, να είναι αναγκασμένος να ψάξει να βρει τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη, ο οποίος θα αναπληρώσει το κενό του.

Εκτός από τον Ράφα Λόπεζ στις επιλογές είναι και ο Κατσαντώνης αλλά και ο Μπεντέκε, όμως θεωρούμε αδύνατο να δοθεί φανέλα βασικού στους δύο τελευταίους καθώς δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους.

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν η Ομόνοια είναι αναγκασμένη να ψάξει το γκολ και μέσω άλλων ποδιών αυτή την στιγμή…. και όχι από τα πόδια του Ματ Ντάρμπισαιρ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top