Έξω ο Σακέτι, τα σενάρια για τον άξονα…

Έξω ο Σακέτι, τα σενάρια για τον άξονα…

Στην κερκίδα θα βρίσκεται το Σάββατο ο Εστεμπάν Σακέτι. Ο Αργεντινός μέσος συμπλήρωσε 3 κίτρινες, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Πάφο στο Τσίρειο.

Επανέρχεται ο Βραζιλιάνος Άλαν Ροντρίγκεζ, ο οποίος ήταν τιμωρημένος με τον Εθνικό.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον ποια τριάδα θα σχηματίσει στον άξονα η τεχνική ηγεσία, απόντος του πλέον αναντικατάστατου παίχτη. 

Λογικά ο Άλεφ θα παίξει το ρόλο του κόφτη. Ο Άλαν να είναι το οχτάρι και ο Ντα Σίλβα ο επιτελικός. 

Δεν βλέπουμε να έχει πολλές πιθανότητες να… χωρέσει στον άξονα τους Νίκο Μαρτίνες και Ντα Σίλβα. 

Μια άλλη λύση που μπορεί να εξετάσει η τεχνική ηγεσία, είναι να ξεκινήσει τον Ματία Σπόλιαριτς ως οχτάρι. Ο 20χρονος παίχτης δεν έχει γράψει καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα. 

Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στον αγώνα Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, πήγε αρκετά καλά. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE