Απόδοση 2.00 το NG στο Ερμής-ΑΠΟΕΛ στον Stoiximan!

Απόδοση 2.00 το NG στο Ερμής-ΑΠΟΕΛ στον Stoiximan!

Ο Ερμής υποδέχεται απόψε τον ΑΠΟΕΛ, σε εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, και ο Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχήματος, σας το προσφέρει με τις περισσότερες δυνατές αγορές για να πάτε ταμείο.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Στο 7.00 η νίκη του Ερμή, στο 4.60 η ισοπαλία, στο 1.40 η νίκη του ΑΠΟΕΛ.

Το over 2.5 γκολ δίνει 1.60, το over 4.5 γκολ δίνει 4.45 και το under 1.5 γκολ δίνει 4.45!

Το GG έχει απόδοση 1.75 και το NG δίνει 2.00!

Θέλετε να ποντάρετε ακριβές στο ημίχρονο; Ενδεικτικά το 1-0 δίνει 8.50, το 1-1 δίνει 8.00, το 0-1 δίνει 3.50 και το 0-3 δίνει 20.50!

Βλέπετε την πρώτη κάρτα στο παιχνίδι να βγαίνει πριν το 28’; Απόδοση 1.87.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει ο Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE