«Πέφτει» χρήμα στις 15 Δεκεμβρίου – Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας

«Πέφτει» χρήμα στις 15 Δεκεμβρίου – Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας

Στις 15 Δεκεμβρίου πέφτει μαζικά χρήμα…

Συγκεκριμένα, στα μέσα του μήνα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η Κοινωνική Σύνταξη (Δεκεμβρίου 2017), ενώ θα καταβληθεί και ο 13ος.

«Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι, η πληρωμή των συντάξεων του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων και της Κοινωνικής Σύνταξης του Δεκεμβρίου 2017 καθώς και της 13ης πληρωμής, θα διενεργηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE