Ανοικτό το σενάριο για το «μπαμ» με Νεϊμάρ στην «Βασίλισσα»

Ανοικτό το σενάριο για το «μπαμ» με Νεϊμάρ στην «Βασίλισσα»

Για το ενδεχόμενο να γίνει το… μπαμ με μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο πατέρας του Νεϊμάρ, αφήνοντας ανοιχτή πόρτα για το μέλλον.

Μόνο ιδανικός δεν ήταν ο τρόπος που αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, μετακομίζοντας στην Παρί Σ.Ζ. έναντι του ποσού ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούσε στη ρήτρα του.

Το τελευταίο διάστημα πάντως δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που συνδέουν τον Νεϊμάρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι ο πατέρας -κι ατζέντης- του παίκτη κλήθηκε να απαντήσει κατά πόσο έχουν βάση.

«Τα πράγματα αλλάζουν συνέχεια. Σήμερα δεν υπάρχει τέτοια σκέψη κι όταν μιλάμε γι’ αυτό, δίνουμε συνέχεια σε κάτι αδύνατο. Δεν μπορώ να μιλήσω για πιθανές διαπραγματεύσεις σε 5-6 χρόνια. Έχει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Παρί», είπε μεταξύ άλλων στο Fox Sports.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE