Δεν φαντάζεστε πόσα στοιχίζει το δέντρο της Ευριπίδου! Μονοψήφιος ο αριθμός – VIDEO

Δεν φαντάζεστε πόσα στοιχίζει το δέντρο της Ευριπίδου! Μονοψήφιος ο αριθμός – VIDEO

Όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια του «Όλα Για Σένα» στον αέρα της εκπομπής της: «Έφκαλα τον φο μου με...  ευρώ».

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, στόλισε το χριστουγεννιάτικό της δέντρο στη Λευκωσία.

Βοηθοί της τα δύο της παιδιά, ο Έκτορας και η Αριάδνη.

Την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου αποκάλυψε πως το δέντρο που στόλισε την περσινή χρονιά, της το έκλεψαν μέσα από την αποθήκη της σχολής της.

Η παρουσιάστρια, επεσήμανε πως αποτελεί μυστήριο πως κλάπηκε το δέντρο της, ενώ συνέχισε λέγοντας πως έσπευσε να αγοράσει ένα άλλο στην τιμή των ενιά ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Έφκαλα τον φο μου με 9 ευρώ».

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE