ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είχε και «αύρα» Ελλάδας ο αγώνας που είδαν! Ποιον «σκάναραν» και η… ατζέντα παιχνιδιών

Είχε και «αύρα» Ελλάδας ο αγώνας που είδαν! Ποιον «σκάναραν» και η… ατζέντα παιχνιδιών

Το «σκανάρισμα» μετεγγραφικών στόχων συνεχίζεται για την Ομόνοια και δη τον προπονητή, Πάμπο Χριστοδούλου, καθώς και τον τεχνικό διευθυντή, Μάκη Παπαιωάννου, στη Βουλγαρία.

Οι ιθύνοντες της Ομόνοιας βρίσκονται στη χώρα των Βαλκανίων όπου την Τρίτη παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Σλάβια Σόφιας με την Τσέρνο Μόρε, ενώ την Τετάρτη είδαν το παιχνίδι Πιρίν με την Ετάρ, όπου οι γηπεδούχοι με ανατροπή, μιας και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1, κέρδισαν με 3-2.

Ο κύκλος παιχνιδιών που είναι στην… ατζέντα του Πάμπου Χριστοδούλου και Μάκη Παπαιωάννου για να παρακολουθήσουν στη Βουλγαρία κλείνει την Πέμπτη με την αναμέτρηση Βερέγια – Λουντόγκορετς.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, ότι για την περίπτωση ενίσχυσης για τη θέση του τερματοφύλακα, οι δύο «τριφυλλοφόροι» άνδρες παρακολούθησαν την Τρίτη την κόντρα της ομάδας ενός Ελλαδίτη πορτιέρο, του Αντώνη Στεργιάκη, της Σλάβιας Σόφιας, και αυτής του Εμίλ Μιχαήλοφ, της Τσέρνο Μόρε.  Τα μάτια Πάμπου Χριστοδούλου και Μάκη Παπαϊωάννου ήταν περισσότερο στραμμένα στον πορτιέρο της Τσέρνο Μόρε, όπου δέχθηκε και τα δύο γκολ, μιας και η Σλάβια Σόφιας επικράτησε με 2-0.

Το πως παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι της Τρίτης, Σλάβια Σόφιας – Τσέρνο Μόρε

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top