Η ομάδα που δεν κόντραρε και πήγε να την δει (photo)

Η ομάδα που δεν κόντραρε και πήγε να την δει (photo)

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, δεν έχασε ευκαιρία και πήγε ΓΣΖ.

Σκοπός της παρουσίας του Πορτογάλου κόουτς στο γήπεδο της Λάρνακας να παρακολουθήσει τον εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος μεταξύ Ερμή Αραδίππου και ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, στο Τσίρειο Στάδιο για τη 15η αγωνιστική, έτσι έχει την ευκαιρία για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα που δεν αντιμετώπισε ακόμη στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και εκκρεμεί και το εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 17 Ιανουαρίου 2018.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.