Έπεται… «καμπάνα» στην Κυρία», εάν δεν πληρώσει τα περσινά!

Έπεται… «καμπάνα» στην Κυρία», εάν δεν πληρώσει τα περσινά!

Όπως πάντα, ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης είχε “κέφια”, μοιράζοντας αμέτρητα πρόστιμα και άλλες ποινές σε πρόσωπα και ομάδες.

Ξεχωρίσαμε την καταγγελία που έγινε κατά της Ανόρθωσης, λόγω παράλειψης πληρωμής ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο Τσίρειο σε περσινούς αγώνες, με τον Αθλητικό Δικαστή να προειδοποιεί με “καμπάνα” την “Κυρία” εάν δεν… συμμορφωθεί μέχρι τις 13/12/2017!

Το συγκεκριμένο κομμάτι αναφέρει:

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου λόγω παράλειψης πληρωμής ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο ΤΣΙΡΕΙΟ στάδιο κατά την διάρκεια των πιο κάτω αγώνων:

ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/11.09.2016
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού–ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/04.12.2016
ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/15.01.2017
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού–ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/26.04.2017
κατά παράβαση των παραγράφων 62 μέχρι και 66 του Κεφαλαίου 7 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2017-2018 .

Απόφαση: Προθεσμία μέχρι 13 Δεκεμβρίου 2017 για συμμόρφωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE